Loopbaancoaching: laat je talent groeien

Loop je vast in je werk en weet je niet waardoor het komt? Droom je van een baan die perfect bij je past, maar durf je de stap niet te zetten? Of wil je ontdekken waar je passie nu echt ligt? Wat goed dat je hierover nadenkt. Het is namelijk fijn én gezond om werk te doen waar je blij van wordt en dat past bij jouw ambitie. Loopbaancoaching kan je helpen om de juiste koers in jouw loopbaan terug te vinden. Als je weet wat je wilt ben je gefocust, energiek en overtuigd dat je het ook kan!

Hoe werkt loopbaancoaching?

Als loopbaancoach begeleid ik je bij het oplossen van een vraag of knelpunt in je loopbaan. Mijn aanpak is onderzoekend, integer en toekomstgericht. Ik werk vanuit de verbinding tussen hoofd, hart en buik. Door mijn coaching ontdek je jouw eigen antwoorden, waardoor je in beweging komt. Bovendien krijg je praktische handvatten om concrete stappen te zetten en oefen je nieuw, effectief gedrag. Zo behaal jij je doelen, neem je zelf de regie over je loopbaan en komen jouw talenten tot bloei.

Hoe ziet het loopbaancoachingstraject eruit?

Loopbaancoaching is altijd maatwerk. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw vraag bespreken en op een rijtje zetten wat jij nodig hebt. Daarbij geef ik je een helder beeld van wat je van onze samenwerking kunt verwachten. Vertrouwen, veiligheid en respect vind ik belangrijk en staan bij elk gesprek centraal.

Soms heb je aan een of twee gesprekken genoeg om meer inzicht te krijgen of je volgende stap te kunnen zetten. Is er meer tijd en diepgang nodig om resultaten te boeken, dan kies je voor het loopbaancoachingstraject. In een serie van zeven tot acht gesprekken van anderhalf uur gaan we samen dieper in op jouw leer- of ontwikkelvraag en je doelstellingen. Ook gaan we aan de slag met jouw persoonlijke levens- en werkervaring, kwaliteiten, waarden en drijfveren. Daarnaast brengen we jouw valkuilen en belemmeringen in kaart. Met oefeningen en opdrachten werk je aan je persoonlijke en professionele loopbaanvragen. Zo help ik je bij het zetten van de juiste stappen om je doelen te bereiken.

Methode Koersonderzoek bij loopbaanbegeleiding

Tijdens het traject maak ik gebruik van het Koersonderzoek. Dit is een inspirerende en betrouwbare methode voor loopbaanbegeleiding, ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk. Het Koersonderzoek biedt je een heldere structuur voor zelfonderzoek naar de juiste koers in je loopbaan.

Ook met plezier naar je werk?

Loop je vast in je werk en verlang je naar een baan die echt bij je past? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Neem nu contact op

Loopbaancoaching